Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Μπομπονιέρα με θέμα το Δέντρο της Ζωής

  Έχει έρθει και για εσάς η δύσκολη στιγμή να διαλέξετε μπομπονιέρα για τον γάμο σας και οι επιλογές είναι χιλιάδες. Εάν είστε από τα άτομα που δεν ενδιαφέρονται μόνο για την όμορφη εμφάνιση της μπομπονιέρας αλλά ψάχνετε κάτι συμβολικό, τότε είστε στο σωστό μέρος!

Τι συμβολίζει το Δέντρο της Ζωής.

  Το Δέντρο της Ζωής, το συναντάμε σε παραπάνω από μία θρησκείες και ιστορίες της μυθολογίας. Τις περισσότερες φορές το δέντρο αυτό, συμβολίζει την ζωή του ανθρώπου. Όπως το δέντρο μεγαλώνει αργά και σε αρμονία με το περιβάλλον του χωρίς να το επηρεάζει αρνητικά, και βγάζοντας σπόρους και καρπούς συμβάλλει στην ομαλή συνέχισή του, έτσι και ο άνθρωπος αναπτύσσεται υγιής, με αξίες, προσφέροντας καλό στους συνανθρώπους του, και συμβάλει στον κύκλο της ζωής κάνοντας παιδιά. 


Το Δέντρο της Ζωής ως δώρο.

  Συνήθως το Δέντρο της Ζωής το συναντάμε σε γούρια, κοσμήματα, πίνακες και άλλες μορφές τέχνης. Προσφέροντας σε κάποιον ένα τέτοιο συμβολικό δώρο, του εύχεσαι να ζήσει για πολλά χρόνια μία ήρεμη ζωή, με υγεία, και όπως το δέντρο απλώνει τα κλαδιά του στον ουρανό και στο φως του ήλιου, έτσι και εκείνος να πετύχει τους στόχους του και να γίνει ευτυχισμένος.


  Εμείς λοιπόν εδώ, στο XeiroTexnima Lucas, αποφασίσαμε να κάνουμε μία σύνθεση μπομπονιέρας με αυτό ακριβώς το θέμα. Διότι δεν υπάρχει καλύτερη ευχή για ένα ζευγάρι που μόλις παντρεύτηκε και που ξεκινάει για εκείνο η κοινή ζωή.


Μπομπονιέρα από λινάτσα και δαντέλα με το δέντρο της ζωής
Σας προτείνουμε λοιπόν, μία μπομπονιέρα από λινάτσα, διακοσμημένη με εκρού δαντέλα, χρυσό και εκρού κορδόνι, και πέρλες στο τελείωμα...

Μπομπονιέρα με ελαιόλαδο διακοσμημένη με το δέντρο της ζωής
...ή μία μπομπονιέρα σε πουγκί από οργάντζα ,η οποία εκτός από κουφέτα, περιέχει και ένα μικρό μπουκαλάκι με ελαιόλαδο. Ίσως ένα από τα πιο πολύτιμα αγαθά που παράγει η χώρα μας.


Όλα όσα χρησιμοποιήθηκαν στις παραπάνω φωτογραφίες και ακόμη περισσότερα, θα τα βρείτε:
στο κατάστημά μας στην Νέα Ερυθραία Ελ. Βενιζέλου 71, 
στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.lucas.com.gr 
ή τηλεφωνήστε μας στο 210-6202134 . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τη γνώμη σας για να βελτιωθούμε!