Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

Νέα είδη φθάνουν στο κατάστημά μας!

μεταλλικά διακοσμητικά και χάντρες

 Η περίοδος της απογραφής πέρασε, και τώρα βρισκόμαστε σε μια περίοδο καθαριότητας και γενικών ανακατατάξεων στο κατάστημα: νέα εμπορεύματα καταφθάνουν και παίρνουν τη θέση τους στα ράφια σιγά - σιγά....

Επάργυρα διακοσμητικά για βαφτίσεις 
 Αρχίσαμε με αντικατάσταση των παλαιών κουτιών που είχαμε για τις χάντρες, με νέα, και τώρα τα γεμίζουμε σταδιακά με επάργυρες χάντρες και διακοσμητικά για γάμους, βαφτίσεις κλπ.

Μεταλλικά με σμάλτο
Μεταλλικά στοιχεία με σμάλτο, επάργυρες καρδιές και λουλουδάκια και διαφόρων ειδών μοτίφ για κοσμήματα, μπρελόκ, κλπ αξεσουάρ

Εξαρτήματα για μπιζού κι αξεσουάρ
Συμπληρώνουμε τις ελλείψεις μας σε εξαρτήματα για κοσμήματα (βάσεις δαχτυλιδιών, παραμάνες, σφυχτηράκια, κρικάκια για μπρελόκ κλπ)


Όπως βλέπετε... έχουμε παραλάβει αρκετά από τα νέα προϊόντα, και έχουμε αρκετά ακόμη που θα τα παραλάβουμε τις επόμενες ημέρες!


Η βιτρινούλα μας - καθάρισε κι αυτή - και τώρα αρχίσαμε και πάλι να τη γεμίζουμε με χειροποίητα κοσμηματάκια, φτιαγμένα από τη δημιουργική ομάδα του Lucas


Μερικά σκουλαρικάκια έχουν ήδη πάρει τη θέση τους .... και ... τις επόμενες ημέρες θα φροντίσουμε να γεμίσουμε τα stand μας με νέα σχέδια για εσάς!


Σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, βραχιόλια - τα περισσότερα φτιαγμένα από τα χεράκια μας, ετοιμάζονται να πάρουν τη θέση τους στη βιτρινούλα μας, μέχρι τη στιγμή που θα τα επιλέξετε για συντροφιά σας.

αλυσίδες και κορδόνια για κοσμήματα
 Παραλάβαμε επίσης αλυσίδες σε διάφορα μεγέθη, καθώς και κορδόνια συνθετικά και κερονήματα για μακραμέ

Χάντρες γυάλινες και κεραμικές
Τέλος έχουνε και πάλι μια ικανοποιητική ποικιλία σε μεγάλες γυάλινες χάντρες


και... αύριο θα ανοίξουμε κι άλλα κιβώτια από τις παραλαβές μας!!!!
και φυσικά - θα σας κρατάμε ενήμερους!

Για πιο άμεση ενημέρωση, μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα μας στο Facebook 

Καλή και Δημιουργική Χρονιά!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τη γνώμη σας για να βελτιωθούμε!