Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Υλικά για γούρια: Σπιτάκια

Στη συλλογή μας θα βρείτε σπιτάκια σε πολλά μεγέθη και σχέδια. Τα υλικά κατασκευής τους είναι μέταλλο, πηλός, ξύλο ή τσόχα και είναι όλα ελληνικής παραγωγής!

Το σπίτι, αποτελεί σύμβολο της οικογενειακής αγάπης και θαλπωρής. Είναι ο χώρος ανάπαυσης και ξεκούρασης, η "φωλιά" που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, το σύμβολο της οικογένειας και γι΄ αυτό χρησιμοποιείται συχνά στην κατασκευή γουριών.
κεραμικά σπιτάκια
Τα κεραμικά σπιτάκια μας, είναι χειροποίητα, ζωγραφισμένα με πυροχρώματα ή μπίσκουι, σε πολλά μεγέθη και σχέδια.
Σπιτάκια από τσόχα
 Φτιάξαμε για εσάς τσόχινα σπιτάκια σε διάφορες διαστάσεις και χρώματα, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στην κατασκευή γουριών, όσο και στις διαφόρων ειδών κατασκευές και χειροτεχνίες.
Ξύλινα σπιτάκια
 Σχεδιάσαμε και κόψαμε ξύλινα σπιτάκια σε διάφορα σχέδια και διαστάσεις, κατάλληλα για διακόσμηση, κατασκευές και χειροτεχνίες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σκέτα ή και να τα χρωματίσετε με μαρκαδόρους ή ακρυλικά

Ξύλινα σπιτάκια

Μεταλλικά σπιτάκια
Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε μεταλλικά, χυτά σπιτάκια, επάργυρα ή με ορειχάλκωση (ασημί ή χρυσαφί ή και μπρονζέ χρώμα), σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από Έλληνες τεχνίτες.


Μεταλλικά σπιτάκια
Διαθέσιμα σε πολλές διαστάσεις, από πολύ - πολύ μικρά έως αρκετά μεγάλα, τα σπιτάκια μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή κοσμημάτων, μπρελόκ, μικρών ή και επιτοίχιων γουριών.

Σπίτι περίγραμμα

Σπιτάκια με σμάλτο
Τέλος, διαθέτουμε μεταλλικά σπιτάκια με σμάλτο σε διάφορα χρώματα, για υπέροχα, πολύχρωμα γούρια!
Μεταλλικά σπίτια με σμάλτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τη γνώμη σας για να βελτιωθούμε!