Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

Πασχαλινά διακοσμητικά και ιδέες για να στολίσετε τις δικές σας πασχαλινές λαμπάδες

Το Πάσχα πλησιάζει και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει!
Στο κατάστημα μας, σας περιμένουν όλα τα απαραίτητα στολίδια, αυγά, κορδέλες, καλαθάκια και λοιπά υλικά για τις πασχαλινές κατασκευές, τη διακόσμηση του γιορτινού τραπεζιού και φυσικά το στολισμό της Αναστάσιμης Λαμπάδας!

Επιλέξτε από την πλούσια συλλογή μας σε πασχαλινά διακοσμητικά εκείνα που ταιριάζουν περισσότερο γι΄αυτούς που αγαπάτε και φτιάξτε μόνοι σαςυπέροχες,μοναδικέςχειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες!


Κομπολόγια, μπρελόκ, πασχαλινά στολίδια, αλλά και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους!
Κάθε είδους μικροαντικείμενο μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για το στολισμό της πασχαλινής λαμπάδας!


Χειροποίητα κεραμικά διακοσμητικά, μεταλλικά επάργυρα στοιχείαξύλινα στολίδια, μια πλούσια ποικιλία σε κορδέλες και κορδόνια, καθώς και ο μεγάλος αριθμός σε χρωματιστές λαμπάδες (απλές, αρωματικές, πλακέ, ανάγλυφες κλπ) είναι αυτά που σας προσφέρουμε στο κατάστημα μας, ή μέσα από τη σελίδα μας για τους φίλους που δεν μπορούν να μας επισκεφθούν.Με όπλο τη φαντασία σας και με τη βοήθεια των υλικών μας, δημιουργήστε κάτι μοναδικό για τους ξεχωριστούς ανθρώπους της ζωής σας!


... και αφού τελειώσετε με το δημιουργικό κομμάτι, ένα κουτί λαμπάδας για να συσκευάσετε τις λαμπάδες σας είναι απαραίτητο ...
Δείτε τα διαθέσιμα κουτιά για λαμπάδες, και επιλέξτε ανάμεσα σε διάφορες ποιότητες και χρώματα εκείνο που ταιριάζει καλύτερα για τη δική σας λαμπάδα!

Για περισσότερες ιδέες με πασχαλινές λαμπάδες, δείτε τη συλλογή μας με λαμπάδες για το 2017
Σας ευχαριστούμε πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τη γνώμη σας για να βελτιωθούμε!