Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Βάπτιση με παιχνιδιάρικα Πουά!

Το πουά δεν είναι πλέον τάση μόνο στη διακόσμηση και τα ρούχα, αλλά και στην βάπτιση!

Σετ βάπτισης με ροζ πουά

  Το πιο συνηθισμένο, αλλά παράλληλα αγαπημένο, θέμα για κοριτσίστικη βάπτιση είναι φυσικά το ροζ με λευκό πουά! Ποιος είπε όμως ότι το πουά είναι γυναικεία μόδα; Παρακάτω θα δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με έξυπνο τρόπο σε μία βάπτιση αγοριού!

Μπομπονιέρα σπιτάκι πουά, πουά κορδέλες, χωνάκια και χαρτόνια.
  Αρχίζοντας από τα βασικά, χρησιμοποιήστε ένα χαρτόνι με πουά για το προσκλητήριο. Έπειτα επιλέξτε πουά κορδέλες σε διάφορα χρώματα για την διακόσμηση του χώρου, της λαμπάδας, και σε όλα τα επιπλέον αντικείμενα που έχετε επιλέξει. Περνάμε τώρα στο πιο σημαντικό απ' όλα! Την μπομπονιέρα, αυτό που θα μείνει άλλωστε ως αναμνηστικό στους καλεσμένους αλλά και σε εμάς. Στην παραπάνω φωτογραφία, χρησιμοποιήσαμε ένα πτυσσόμενο σπιτάκι από χαρτόνι και το διακοσμήσαμε με φυστικί πουά ύφασμα, μερικές καρδιές, και λίγη δαντέλα. Εάν δεν σας αρέσει η μονοτονία, επιλέξτε διαφορετικό χρώμα υφάσματος σε κάθε μπομπονιέρα παραμένοντας στο σχέδιο του πουά. Η συγκεκριμένη μπομπονιέρα εκτός από το ότι είναι πρωτότυπη, αποτελείται από πολύ οικονομικά υλικά και είναι προσιτή σε όλους. Τέλος, μερικά πουά χωνάκια από χαρτόνι θα διακοσμήσουν το candy bar ολοκληρώνοντας το σύνολο.
  Η βάπτιση είναι χαρμόσυνο γεγονός, αφιερωμένο στο μωράκι σας. Γι' αυτό μην φοβηθείτε να παίξετε με διάφορες γιορτινές αποχρώσεις και παιχνιδιάρικα σχέδια. Το συγκεκριμένο θέμα, είναι εξίσου κατάλληλο και για παιδικά πάρτυ, εκδηλώσεις σε σχολεία και όποια άλλη εκδήλωση αφορά τους μικρούς μας φίλους!

  Όλα όσα χρησιμοποιήθηκαν στην παραπάνω φωτογραφία και ακόμα περισσότερα, θα τα βρείτε στο κατάστημά μας στην Νέα Ερυθραία, Ελ. Βενιζέλου 71 ή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.lucas.com.gr .

Εμείς, σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

2 σχόλια:

  1. Αγαπημένο πουά! Ταιριάζει πράγματι σε όλους! Αγαπώ το χαρτονένιο σπιτάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε μας τη γνώμη σας για να βελτιωθούμε!