Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικες Κορδέλες

  Και φέτος το κατάστημα Lucas έφερε αγαπημένα, κλασσικά σχέδια σε χριστουγεννιάτικες κορδέλες, αλλά και πολλά νέα, που θα σας δώσουν έμπνευση για νέες κατασκευές! Οι περισσότεροι από εμάς συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε τις κορδέλες κυρίως για να συσκευάσουμε δώρα. Η αλήθεια όμως είναι πως μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα!

Καρό κορδέλα Χριστουγεννιάτικη με σύρμα
  Μία κλασσική καρό κορδέλα με σύρμα μπορεί να σταθεί τέλεια ως στολίδι σε μία γιρλάντα, στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, και φυσικά σε όποιο άλλο σημείο του σπιτιού θελήσουμε. Το σύρμα θα μας βοηθήσει να στήσουμε τον φιόγκο μας και να τον κρατήσουμε σταθερό και εντυπωσιακό!

Christmas TIP: Τα Χριστούγεννα συχνά καλούμε κόσμο στο σπίτι μας, και σαν καλοί οικοδεσπότες, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ζεστό, ευχάριστο κλίμα για τους καλεσμένους μας. Ένας πλούσιος φιόγκος που αποτελείται από μία φαρδιά κορδέλα με σύρμα ή από περισσότερες, μπορεί να καλύψει τυχόν ατέλειες σε έπιπλα, τοίχους, καρέκλες και άλλα μέρη που φθείρονται με τα χρόνια. Επιπλέον θα εμπλουτίσει την ήδη υπάρχουσα διακόσμηση και θα μας δώσει μία βάση για νέες χειροτεχνίες!

  Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα φετινά σχέδια, είναι οι κορδέλες με τα αστέρια...

Κορδέλα με αστέρια τρύπες
  Η ιδιαιτερότητά τους είναι πως έχουν τρύπες, γεγονός που μας επιτρέπει να τις χρησιμοποιήσουμε σε συνδυασμό με μία άλλη κορδέλα από πίσω, δημιουργώντας έτσι εκατοντάδες χρωματικούς συνδυασμούς, ή πάνω σε ένα κουτί μονόχρωμο ή με κάποιο ιδιαίτερο πατρόν.

  Φυσικά, για όσους προτιμούν κάτι πιο άμεσο υπάρχουν κάποιοι έτοιμοι συνδυασμοί, κυρίως σε χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις για να διαλέξετε!

Κορδέλα με καρό αστέρια
  Ένα εξίσου δημιουργικό κομμάτι που προστέθηκε στην συλλογή μας είναι...η ζώνη του Άγιου Βασίλη!

Ζώνη Άγιου Βασίλη κορδέλα
  Η συγκεκριμένη κορδέλα, έχει ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο ανά 15 εκατοστά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συσκευασίες γλυκών, λούτρινα ζωάκια, κουτιά, ή και σε πουγκιά κάτω από το δέντρο!

  Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν κορδέλες με ευχές για τη νέα χρονιά σε διάφορα σχέδια και μεγέθη για κάθε είδους περίσταση! Λαμπερές κορδέλες με Glitter, κορδέλες σε φυσικό χρώμα αλλά και λεπτές για μικρότερες συσκευασίες...


Κορδέλα με ευχές για Χριστούγεννα
Κορδέλα 2018


Κορδέλα για Χριστούγεννα - ευχές
Χριστουγεννιάτικη κορδέλα ευχές

  Πολλά ακόμη σχέδια σας περιμένουν στο κατάστημά μας στην Νέα Ερυθραία, Ελ. Βενιζέλου 71, καθώς και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.lucas.com.gr !


  Καλές δημιουργίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τη γνώμη σας για να βελτιωθούμε!