Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Ανανεωθήκαμε: Νέα διάταξη και Νέα Είδη στο XeiroTexnima Lucas !

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών ανακατάταξης και επαναδιαρρύθμισης των εσωτερικών χώρων του καταστήματος!

Κορδέλες για διακόσμηση και συσκευασία
 Παρακολουθώντας τις ανάγκες των φίλων και πελατών μας και προσπαθώντας να ακολουθούμε τις εξελίξεις των καιρών, προχωρήσαμε σε ανακατάταξη μεγάλου μέρους του φυσικού καταστήματος στην Ελ. Βενιζέλου 71, στη Νέα Ερυθραία. Έτσι λοιπόν δώσαμε στις κορδέλες και στα υφάσματα πολύ μεγαλύτερο χώρο, στο βάθος του καταστήματος και προχωρήσαμε σε σημαντική ανανέωση και εμπλουτισμό του εμπορεύματος.

Κορδέλες και υφάσματα με το μέτρο
 Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της λιανικής, αυξήσαμε τις διαθέσιμες επιλογές με το μέτρο σε κορδέλες και υφάσματα.

Κορδόνια, δαντέλες και λινάτσες για διακόσμηση και συσκευασία
 Πολλαπλασιάσαμε τα σχέδια σε δαντέλες, λινάτσες, γιούτες και κορδόνια για διακόσμηση και συσκευασία. 
Με την μεγάλη - και διαρκώς ανανεούμενη ποικιλία μας - προσδοκούμε στη κατά το δυνατό καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των φίλων που μας τιμούν με την παρουσία τους στο χώρο μας.

Ξύλινα, κεραμικά και μεταλλικά διακοσμητικά
 Μετά από δικό σας αίτημα, αναζητήσαμε και βρήκαμε ποιοτικά ελληνικά προϊόντα από ξύλο για διακόσμηση σε μπομπονιέρες και για χειροτεχνίες.
Παράλληλα εμπλουτίσαμε τη συλλογή μας σε χάντρες, μοτίφ και μεταλλικά εξαρτήματα, ενώ εξακολουθούμε να παράγουμε χειροποίητα κεραμικά διακοσμητικά σε πολλά σχέδια.

Χάντρες και μεταλλικά εξαρτήματα
 Μεταλλικά επάργυρα εξαρτήματα, μεταλλικά με σμάλτο και λοιπά διακοσμητικά και υλικά για γούρια, μπομπονιέρες και αξεσουάρ πήραν τη θέση που τους αξίζει: στον κεντρικό διάδρομο, ώστε να μπορείτε να τα βλέπετε (και να επιλέγετε) με μεγαλύτερη άνεση αυτά που σας χρειάζονται!

Μεταλλικά εξαρτήματα με σμάλτο.
 Μια μεγάλη ποικιλία σε γυάλινα βαζάκια, δοχεία, μπουκαλάκια κλπ σας περιμένουν στη δική τους γωνιά για να συσκευάσετε μπομπονιέρες, κηραλοιφές, μαρμελάδες και ότι άλλο χρειαστείτε!

Γυάλινα μπουκαλάκια και βαζάκια
 Τα χάρτινα κουτιά, μπήκαν σε διαφορετικά ράφια, και η πρόσβαση σας σε αυτά είναι πλέον ευκολότερη. 

Κουτιά συσκευασίας
Κουτιά μπιζού, κουτιά βάφτισης, κουτιά για δώρα ή και ξύλινα κουτιά: όλα προβάλλονται στον ίδιο χώρο και μπορείτε να επιλέξετε με ευκολία αυτό που καλύπτει καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.

Χάρτινα κουτιά συσκευασίας
 Τα ψάθινα καπέλα (απαραίτητο καλοκαιρινό αξεσουάρ αλλά και σημαντικό στοιχείο για καλοκαιρινή διακόσμηση), βρίσκονται όλα συγκεντρωμένα στη δική τους γωνιά στο κατάστημα. 

Ψάθινα καπέλα
 Οι ψάθινες τσάντες - κατάλληλες για τα ψώνια, την παραλία ή και για τον πρωινό καφέ - συγκεντρώθηκαν κι αυτές κάτω από τα καπέλα ...

Ψάθινες τσάντες
 Όλα τα πουγκιά (λινάτσας, δαντελένια, οργάντζας κλπ), αλλά και οι υφασμάτινες τσάντες για τα ψώνια, απέκτησαν κι αυτά τη δική τους γωνιά στο κατάστημα.

Τσάντες και πουγκιά συσκευασίας
 Τα εποχικά διακοσμητικά, μπήκαν σε κεντρικό σημείο του διαδρόμου. Αυτή την εποχή: καλοκαιρινά διακοσμητικά, δίχτυα, κοχύλια, ψαράκια και λοιπά στοιχεία σας περιμένουν για να εμπλουτίσετε την καλοκαιρινή διακόσμηση του σπιτιού ή του καταστήματος σας.

Καλοκαιρινά διακοσμητικά
 Τα διακοσμητικά λουλούδια, για μπομπονιέρες και χειροτεχνίες, σας περιμένουν κι αυτά για να γεμίσουν με χρώμα τις κατασκευές και τις χειροτεχνίες σας, δίνοντας τη δική τους πινελιά στις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες.
Διακοσμητικά λουλούδια

Το XeiroTexnima Lucas, έχει ήδη συμπληρώσει 30 χρόνια παρουσίας στα Είδη Συσκευασίας και Διακόσμησης και όλοι εμείς σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Συνεχίζουμε δυναμικά με βασικό μας σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε κι από κοντά, με εκτίμηση, 
Λουκάς, Χριστιάνα, Φώτης, Τερέζα, Άρης, Λήδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τη γνώμη σας για να βελτιωθούμε!