Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Αμπαλάζ δώρου σε κάδρο με καλοκαιρινή διάθεση!

Κάθε ζωγραφικός πίνακας χαρακτηρίζεται από τη μοναδικότητα του και όταν ένα έργο φτάνει στα χέρια μας με σκοπό τη συσκευασία του για να προσφερθεί ως δώρο γάμου ή εγκατάστασης σε νέο σπίτι ... τότε το πράγμα θέλει κουβέντα ....
Το βασικότερο ρόλο βέβαια τον παίζει ο ίδιος ο πίνακας (η θεματολογία του, η διάσταση, τα χρώματα και λοιπά χαρακτηριστικά του). Στη συνέχεια πρέπει να γνωριστούμε λίγο με τον πελάτη που μας φέρνει το προς συσκευασία έργο και να μάθουμε κάποια βασικά πράγματα για το γούστο και την αισθητική του παραλήπτη.
Τέλος, το οικονομικό αποτελεί επίσης ένα κριτήριο που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη ...

Συσκευασία δώρου σε ζωγραφικό πίνακα
Ο βασικός κανόνας που ακολουθούμε είναι: μονόχρωμο χαρτί ή ύφασμα για περιτύλιγμα, σε τόνους ανάλογους με αυτούς του έργου. Απλές και καθαρές γραμμές που δεν "κλέβουν την παράσταση".
Μετά την αφαίρεση του περιτυλίγματος η ανάμνηση του αμπαλάζ πρέπει να θολώνει - να μένει στο νού σαν φόντο, κι όχι να κυριαρχεί δίπλα στο έργο του καλλιτέχνη.

Με τέτοιες σκέψεις και ακολουθώντας τις οδηγίες και τις προτιμήσεις του πελάτη, έγινε και η συσκευασία που βλέπετε. 
Πρόκειται για ένα έργο με καλοκαιρινό mood. 

- Ο πελάτης μας δήλωσε πως θέλει το γκρι να είναι το βασικό χρώμα. Ήθελε επίσης ένα μαύρο καπέλο αντί για φιόγκο κι επέλεξε και το κεραμικό μάτι που βλέπετε στη φωτογραφία. 

- Εμείς επιλέξαμε μπρικοτέξ ως υλικό συσκευασίας (είναι κάτι ανάμεσα σε χαρτί και ύφασμα) για να δώσουμε πιο ανάλαφρη / καλοκαιρινή αίσθηση. Η κορδέλα που επιλέξαμε είναι σαν συνθετική ψάθα, σε πράσινο χρώμα, για να ταιριάζει με την πράσινη λεπτομέρεια που έχει το μάτι.

Πιθανόν αν το δώρο το προσφέραμε εμείς, να επιλέγαμε διαφορετικά χρώματα ... αλλά το τι θα κάναμε εμείς δεν παίζει κανένα ρόλο!

Σκοπός μας είναι να ταιριάξουμε κάθε φορά το γούστο και τις επιθυμίες του πελάτη μας με τα διαθέσιμα υλικά και την περίσταση ώστε να έχουμε αισθητικά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και βεβαίως χωρίς να υπερβαίνουμε τις οικονομικές μας δυνατότητες.

Tips:
Η συσκευασία δώρου, εκτός από προστασία του αντικειμένου είναι και αισθητική!
Τολμήστε το διαφορετικό και κάντε τα δώρα σας να ξεχωρίζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τη γνώμη σας για να βελτιωθούμε!