Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικες κορδέλες: η μαγεία των Χριστουγέννων ξεκινάει από το περιτύλιγμα!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, και οι βιτρίνες των καταστημάτων, τα σπίτια μας και οι γωνιές στις πόλεις, άρχισαν να ντύνονται με τα γιορτινά τους!

Οι χριστουγεννιάτικες κορδέλες έχουν την τιμητική τους στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Καρό Χριστουγεννιάτικες Κορδέλες
 Το κλασικό καρό είναι μια ασφαλής λύση για τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα. Η ποικιλία στις καρό κορδέλες είναι πραγματικά εκπληκτικά μεγάλη! Με μικρότερα ή μεγαλύτερα τετράγωνα, με περισσότερο ή λιγότερο πράσινο, με μπλε τόνους ή και χρυσές λεπτομέρειες, τα καρό δίνουν ένα δυναμικό παρόν στο χριστουγεννιάτικο decor.

Παιδικές Χριστουγεννιάτικες Κορδέλες
 Τα Χριστούγεννα είναι γνωστά ως η γιορτή των παιδιών. Το γεγονός αυτό, κάνει την χρήση κορδέλας με παιδικά μοτίβα και παραπομπές σε παραμύθια σχεδόν επιβεβλημένη. Χιονάνθρωποι, ξωτικά και λοιποί χριστουγεννιάτικοι ήρωες ξεπηδούν από τις κορδέλες και δίνουν το ρυθμό για τα κάλαντα των Χριστουγέννων.

Χριστουγεννιάτικες κορδέλες με αστέρια και νιφάδες
 Τα αστέρια, οι νιφάδες, οι χρυσόσκονες και τα γήινα υλικά συνυπάρχουν στους χριστουγεννιάτικους στολισμούς, μπερδεύοντας ευχάριστα την αισθητική και τη διάθεση μας κι απογειώνοντας τη γιορτινή μας διάθεση.
Τα πολύχρωμα φωτάκια που αναβοσβήνουν γύρω μας, κάνουν τα πάντα να μοιάζουν μαγικά υπέροχα!

Χριστουγεννιάτικες κορδέλες
 Έλατα, κανέλες, κουκουνάρια και λοιπά φυσικά υλικά, αναδύουν χειμωνιάτικες / οικείες μυρωδιές και οι κορδέλες με χριστουγεννιάτικα μοτίβα, αλεξανδρινά και γκυ, εμφανίζονται παντού χωρίς να τις παρατηρούμε. 

Χριστουγεννιάτικες κορδέλες με ευχές
Άλλες φορές πάλι, οι κορδέλες μιλούν: στολίζουν και μοιράζουν ευχές για Καλά Χριστούγεννα, Καλή Χρονιά, Υγεία, Ειρήνη κι Αγάπη.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων τα κάνει όλα μαγικά - δίνει ζωή ακόμα και στις κορδέλες!
...
Άλλες φορές πάλι, οι κορδέλες είναι αυτές που δίνουν ζωή και χρώμα και κίνηση (!)

Τα φωτάκια άρχισαν να ανάβουν στις γωνιές της πόλης, στα σπίτια και στις βιτρίνες των καταστημάτων: Τα Χριστούγεννα έρχονται!

 - Ας ετοιμαστούμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τη γνώμη σας για να βελτιωθούμε!