Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Υλικά για μπομπονιέρες

Μπομπονιέρες βάπτισης και γάμου


  Σας περιμένουμε στο κατάστημα μας στην Νέα Ερυθραία, για να σχεδιάσουμε μαζί μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης σύμφωνα με το δικό σας προσωπικό γούστο! Οι άνθρωποι του καταστήματος είναι εδώ, για να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας, σχετικά με την τέλεια μπομπονιέρα του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας.

Πολύχρωμες μπομπονιέρες βάπτισης - αερόστατο  Εδώ θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε υφάσματα και άλλα διακοσμητικά στοιχεία, απαραίτητα για την κατασκευή μίας μπομπονιέρας, όπως και κάποια έτοιμα σχέδια που θα σας δώσουν ιδέες.


Μπομπονιέρες γάμου  Εκτός από κομμένα υφάσματα, διαφόρων ειδών, υπάρχουν διαθέσιμα και μικρά κουτάκια κατάλληλα για την κατασκευή μπομπονιέρας ή μικρά γυάλινα βαζάκια!
Υφάσματα για μπομπονιέρες
Μπομπονιέρα σε βαζάκι
Μπομπονιέρα κουτάκι


  Επιπλέον, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε κορδέλες τυπωμένες ή μονόχρωμες οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, όπως επίσης και σχοινιά, δαντέλες, πομ πομ και πολλά άλλα που θα σας προσφέρουν ένα πιο ξεχωριστό αποτέλεσμα!


Υλικά για μπομπονιέρες
Υλικά για μπομπονιέρες
Υλικά για μπομπονιέρες

Τέλος για να δώσετε χαρακτήρα στην μπομπονιέρα, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε εκατοντάδες επάργυρα μεταλλικά μοτίφ ή μεταλλικά με σμάλτο!
 Από την άλλη, για όσους αναζητούν μία πιο οικονομική λύση σας προτείνουμε ξύλινα διακοσμητικά, με χρώμα ή και λευκά.

Υλικά για μπομπονιέρες
Περισσότερα υλικά για μπομπονιέρες και είδη γάμου και βάπτισης θα βρείτε στο κατάστημά μας Ελ. Βενιζέλου 71, Νέα Ερυθραία,
καθώς και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: www.lucas.com.gr .
Καλωσορίσατε στο XeiroTexnima Lucas!


Για επιπλέον πληροφορίες και παραγγελίες τηλεφωνήστε μας στο 210-6202134
ή ακολουθήστε μας στα Social Media:

Facebook: XeiroTexnima Lucas
Instagram: xeirotexnima_lucas
Pinterest: XeiroTexnima Lucas


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τη γνώμη σας για να βελτιωθούμε!