Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Νέες παραλαβές σε Χριστουγεννιάτικα είδη!

Τα ράφια του καταστήματος αδειάζουν και και ξαναγεμίζουν καθώς αλλάζουν οι εποχές... Τα Χριστουγεννιάτικα είδη λοιπόν παίρνουν και πάλι τη θέση τους!

  Καθημερινά, όλο και περισσότερα νέα προϊόντα φτάνουν στο μαγαζί και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε...
Χριστουγεννιάτικες κορδέλες
  Οι πρώτες χριστουγεννιάτικες κορδέλες είναι εδώ! Όμορφα, γιορτινά χρώματα, glitter, αστεράκια, χιονονιφάδες και κορδέλες με ευχές για το νέο έτος.

Χειροποίητα κεραμικά χριστουγεννιάτικα στολίδια
  Πρωτότυπα, κεραμικά διακοσμητικά, με ζεστά χρώματα, κατασκευασμένα από εμάς στο XeiroTexnima Lucas, λευκά κεραμικά σε χριστουγεννιάτικα σχέδια για να τα ζωγραφίσετε μόνοι σας και ρόδια ζωγραφισμένα και στολισμένα ως γούρια για το νέο έτος!

Χριστουγεννιάτικα υλικά για χειροτεχνία
  Χρήσιμα υλικά χειροτεχνίας για χριστουγεννιάτικες κατασκευές, χρυσόσκονες (glitter), μικροσκοπικές χάντρες, ξύλινα μοτίφ, κομμάτια τσόχας σε διάφορα σχέδια και χρώματα, πομ-πομ και φυσικά απαραίτητα εργαλεία όπως πιστόλι σιλικόνης, πένσες και σύρματα.

Υλικά για γούρια 2018
  Και περνώντας στο πιο δημιουργικό σημείο του καταστήματος... αγαπημένα, κλασικά, μεταλλικά με σμάλτο στοιχεία έχουν ήδη τοποθετηθεί στα ράφια, μαζί με όλα τα απαραίτητα υλικά για γούρια 2018, όπως μεταλλικές ημερομηνίες, χάντρες, επάργυρα μεταλλικά μοτίφ και κορδέλες, καθώς και έτοιμα, δεμένα γούρια 2018. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ...Από αρχές Οκτώβρη έρχονται ολοκαίνουρια σχέδια που θα μας δώσουν ακόμα περισσότερη έμπνευση για νέες δημιουργίες! Ελάτε να τα ανακαλύψετε και να φτιάξουμε μαζί γούρια για κάθε περίσταση. Το προσωπικό μας είναι έτοιμο να υλοποιήσει κάθε είδους καλλιτεχνική σας ανησυχία.

Σας περιμένουμε όλους στο κατάστημά μας στη Νέα Ερυθραία, Ελ. Βενιζέλου 71.

  Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε σε: Facebook, Pinterest, Ιnstagram και στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.lucas.com.gr για να βλέπετε αναλυτικά όλα τα νέα μας προϊόντα. Stay tuned...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τη γνώμη σας για να βελτιωθούμε!